13 Haziran 2013 Perşembe

18 Mayıs 2013 İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığında başarılı olanlar neler yapmalıdır

İlan edilen sonuçlara göre sınavda başarılı olan adaylar belge talebi başvurularını eğitim kurumları üzerinden yapacaklardır.

ADAYIN EĞİTİM KURUMUNA YAPACAĞI BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER:
1 – Aday tarafından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, İş Sağlığı Güvenliği Genel Müdürlüğü ( İSGGM) birimine  hitaben yazılı dilekçe örneği ( EK-1 ) doldurulmalıdır.
2 – Eğitim Kurumumuza diplomanızı veya geçici mezuniyet belgenizin önlü – arkalı fotokopisini göndermeniz şarttır.  Kurum dosyanızdaki belgeler başvuru işlemlerinde kullanılmayacaktır.
3 – Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
4 – Belge Ücreti Dekontu

NOT : Tek başına eklenen yüksek lisans belgesi mevzuat gereğince yeterli değildir.  İSG Ön Lisans, mimar,mühendis,kimyager,fizikçi veya teknik öğretmenlik lisans programının tamamlanmış olduğunu gösteren mezuniyet belgesi zorunludur.

BELGE ÜCRETİNİN YATIRILACAĞI HESAP : 
T.C. Ziraat Bankası Şubesi Kurumsal Tahsilat Programı aracılığıyla Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü Sertifika Tahsilatlar hesabına (offline) belge ücreti olarak KDV dahil 354,00-TL (2013 yılı için) yatırmaları gerekmektedir.
Kurumsal tahsilât hesabına belge ücreti, ziraat bankası şubelerinden yatırılabileceği gibi ziraat bankası internet bankacılığı kanalıyla da yatırılabilir. Fakat EFT yoluyla bu hesaba para yatırılamamaktadır. Eski hesap numaraları geçerli değildir.



Dilekçe Örnekleri

IGU Dilekçe Örneği
 Tıklayınız

IYH Dilekçe Örneği
 Tıklayınız

 Ayrıntılı bilgi için aşağıdaki linki tıklayınız.

İŞYERİ HEKİMLİĞİ VE İŞGÜVENLİĞİ UZMANLIĞI SINAVINDA BAŞARILI OLAN ADAYLARIN DİKKATİNE

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder